Pòster d’un dibuix d’un drac

Aprofitant l’inici d’un nou any segons el calendari xinès, hem decidit fer un pòster del dibuix d’un drac. Aquest és el model, a tamany DIN-A4.

drac xines

Doncs bé, primer hem folrat una part de la classe amb tot de fulls DIN-A4, fent una quadrícula blanca on després projectaríem la imatge ampliada del dibuix del drac. Un cop projectada la imatge, hem anat resseguint amb llapis tot el dibuix, que quedava partit en 25 parts. A continuació, un cop numerades les parts, hem repassat amb retoladors les ratlles fetes amb llapis. I aquest és el resultat:

Drac xinès posteritzat

El pas següent serà repartir-nos els full aleatòriament i pintar-los. Esperem que el resultat final sigui un petit mural molt acolorit que ens serveixi per parlar d’aquesta tradició tan arrelada en la comunitat xinesa.

Nota: Hi ha una manera més senzilla però, de fer aquests pòsters, i és utilizant alguns dels programes gratuïts que hi ha a la xarxa. Nosaltres hem provat amb PosteRazor. A sota podeu veure com ens han quedat (cliqueu damunt les imatges). No cal dir que el nostre, el que hem fet a mà és el que ens agrada més, molt més.

imatge posterazor 4x5 imatge posterazor 5x6
Anuncis